NYHETER

Årsmöte och filmkvällsdags! 

På måndag den 20/2 har vi årsmötet som kommer hållas 20/2 kl 14:30 i lokal MC564. Där kommer vi välja in nya ledamöter och kassör. Givetvis kommer ni att bli bjudna på fika!

tisdag den 21/2 har vi en filmkväll med smuf som vi kommer att hålla i kåren mellan 16-19! Vi har även bokat puben i två timmar, som kommer vara öppen för oss, där du kan gotta dig lite med öl, läsk mm. Filmen vi kommer visa heter Imorgon (Demain) och sofforna kommer inbjuda till skönt häng.
Trailer för filmen: https://m.youtube.com/watch?v=8j3q6XvLQiY

Ni som ännu inte är medlemmar kan bli det på plats genom att Swisha, 50 kr för en termin, OBS popcorn på köpet!

Vi ses på måndag och tisdag!

Medlemsmöte 8/11

Välkommen till vårt medlemsmöte som kommer äga rum den 8/11 i MA456 12:00. Under vårt möte kommer vi att bjuda våra medlemmar på lunchmackor, och om du är intresserad av att bli medlem så går det jättebra att bli det på plats.

Alla är givetvis välkomna till vårt möte, men endast våra medlemmar kommer få lunchmackor och kunna få vara med att rösta. För att underlätta för oss som är med i styrelsen skulle det vara toppen om du kunde anmäla om du kommer eller inte, så att vi vet hur många lunchmackor vi ska beställa. Om du redan vet att du vill bli medlem på plats så kan du även anmäla att du kommer så finns det en lunchmacka där till dig och givetvis kommer de att vara veganska.

Ta tillfället i akt att fråga vad föreningen gör, vad kommer vi göra senare och ge gärna förslag på vad vi kan förbättra!

Hoppas vi ses där, och glöm inte att anmäla om du kommer på vårt facebookevenemang:
https://www.facebook.com/events/1780063178942107/

Torsdag den 13/10

På torsdag 13/10 anordnar Södertörn i samarbete med EU ett seminarie som kommer handla om migration och klimatfrågor, och sedan kommer de även prata om hur man kan göra karriär inom EU. Passa på att fika och ställ massor av frågor 🙂 Anmäl er på länken nedan senast onsdag 12/10
Gå även in på denna länk för att hitta mer information om tider och plats:

Frukost och föreningsmässa!

Om ni vill träffa oss under terminstarten nu på måndag (29/8) så kommer några av oss befinna sig på frukosten mellan 08-10, missa inte den!

Senare under dagen kommer vi befinna oss på föreningsmässan som äger rum i aulafoajén klockan 10.45-12.00, direkt efter rektorns tal i aulan.

Tveka inte att hälsa på oss eller att ställa frågor om ni har några funderingar. Håll er uppdaterade på hemsidan och facebook så kommer vi lägga upp kommande event!

Fladdermusexkursion!

Fladdermusexkursion

Då är det snart dags för ännu en fladdermusexkursion. Exkursionen kommer äga rum den 15/9 och vi kommer mötas upp 21:30 utanför entrén till Eriksdalsbadet på Södermalm. Därefter kommer vi promenera från Skanstull mot Hornstull och vi kommer vara framme vid Hornstull ca 00:00.

Patrik Dinnétz är den som håller i exkursionen, vilket vi är otroligt glada för! Denna exkursion är till för medlemmar, men om du inte hunnit bli medlem och vill med så är du varmt välkommen så kan vi fixa medlemskapet på plats via swish!

Tänk på att det kommer vara en sen septemberkväll, så se till att klä er lite varmare.

Hoppas vi ses där!

Annonser