Hej styrelsemedlem – Ledamot

SMUF är just nu på jakt efter kandidater till de olika styrelseposterna för verksamhetsåret 2016-2017, och uppmuntrar alla intresserade att höra av sig innan årsmötet 19 april. Denna vecka presenterar vi oss själva och de olika uppdragen, så ni ska få en bild av vad det innebär att sitta i SMUF:s styrelse. Mycket nöje!
ledamotsbild
”Hej ledamöter! Vad innebär det att vara ledamot i SMUF?
– Att vara ledamot innebär att hjälpa till att föra föreningens arbete framåt. Det kan vara allt från att komma med förslag och arrangera aktiviteter för våra medlemmar till att hjälpa övriga styrelsemedlemmar med olika uppgifter. Utrymmet är väldigt stort och du bestämmer själv hur stort ansvar du vill ta. Att vara ledamot innebär även att vara med på styrelsemöten, medlemsmöten och årsmöten.
I höstas arrangerade vi SMUF:s årliga temadag Miljövetardagen där vi bjöd in flera spännande personer som föreläste om aktuella miljö- och hållbarhetsrelaterade ämnen. Vi hade även ett aktörstorg där studenterna fick möjlighet att träffa företag och organisationer inom dessa områden. Utöver detta har vi under året arrangerat föreläsningar, bland annat med Sida Alumni, samt bjudit de nya studenterna på MU-programmet på välkomstlunch.
Vad har varit det bästa med styrelseuppdraget?
– Att få tillfälle att skapa roliga aktiviteter för våra medlemmar, att få praktisk erfarenhet av styrelsearbete och att få lära känna medlemmar i kåren och andra föreningar som är aktiva på högskolan.”
Är du intresserad av att ta över som styrelseledamot efter Lina, Stina, Sofie, Hanna, Sophie, Fanny och Andrea? Hör av dig till oss på info@smuf.org!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s