Terminsstartsfest och sittning

En ny termin och ett nytt läsår börjar! För att fira denna fantastiska händelse så välkomnar nu Klubbmästeriet och SöderS alla gamla och nya studenter för en terminsstartsfest fredagen 30/8!

Terminsstartsfesten består av först en sittning och sedan ett eftersläpp och om du vill gå på sittningen tillsammans med SMUF kan du köpa din biljett genom oss!

Sittningen kommer att kosta 250 kr (alkohol) eller 200 kr (alkoholfritt), i denna biljett ingår då buffé från Matmakarna, 2 drinkbiljetter, inträde till eftersläppet och en exklusiv spelning med bandet Bohemian Lifestyle! Självklart finns det ett veganskt alternativ att välja till middagen.

Enbart inträde till eftersläppet kostar 50 kr för kårmedlemmar och 100 kr för icke kårmedlemmar. Det kommer att finnas en DJ som spelar på eftersläppet.

Biljetter till eftersläppet går att köpa i kårlokalen under terminsstartsveckan både under studentkåren SöderS frukost och i puben resten av dagen. Biljetter till sittningen köper du som vill gå dit med SMUF genom oss i SMUF med start på måndag kl 9 på terminsstartsmässan utanför aulan. Du kan alltid kontakta oss med frågor!

Tider:
Sittningen börjar kl 17.00 och håller på till 20.00

Eftersläppet börjar kl 20.00 och är fram till kl 01.00

Hoppas att ni är redo för en riktig fest!

Länk till Facebookeventet: https://www.facebook.com/events/229309613884048/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s